Rólunk

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MNB a H-JÉ-I-46/2015. számú határozata alapján az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (3532 Miskolc, Acél utca 17.) tevékenységi engedélyét visszavonta, és kezdeményezte a cég ellen a felszámolási eljárás elrendelését.

A Fővárosi Törvényszék 32.Fpk.01-15-000887/5. sz. végzésében rendelte el az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: ÉRB Bank Zrt. „f.a”) felszámolását. A felszámolás kezdő napja: 2015. március 03. A bíróság által kijelölt felszámoló: Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (1055 Bp. Bajcsy-Zs. u. 78. 1em. cégjegyzék száma: 01-09-920128). A felszámolóbiztos: Keskenyné Varga Gyöngyi Éva.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank ZRT. ’f.a.’ jogelődjeivel kötött kölcsönszerződések továbbra is érvényben vannak, azok szerződés szerinti fizetési kötelezettségei továbbra is fennállnak.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törlesztési kötelezettségek teljesítésének postai csekk befizetés, vagy banki átutalás útján tehetnek eleget.

Postai csekk igényüket postai úton, vagy emailben, az info@erbbank.hu címen nyújthatják be.

A banki átutalás során célszámlaként kérjük, hogy a korrekt teljesülés érdekében a hitelhez tartozó hiteltechnikai számla számát adják meg.

Amennyiben nem ismert a hiteltechnikai számla száma, kérjük, hogy az esedékes törlesztő részlet összegét az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank ZRT. ’f.a.’ Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.-nél vezetett, 11500119-10001466 számú számlájára utalják. Az átutalás esetén a korrekt teljesülés érdekében kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában a hitel szerződésszámát, valamint az adós nevét feltétlenül tüntessék fel.

Köszönjük szíves együttműködésüket.

Tisztelettel:

ÉRB BANK Zrt. „f.a.”
Keskenyné Varga Gyöngyi Éva felszámolóbiztos

 

 

A környezetében már működő takarékszövetkezetek szomszédságában - a névadó városban élők igényeinek kiszolgálására - 1976. március 16-án alakult meg és indult el az önálló kibontakozás útján a Kazincbarcikai Takarékszövetkezet.

A megalakulása óta folyamatos növekedés jellemzi a Takarékszövetkezetet. Működési és szolgáltatási területeinket egyaránt folyamatosan bővítettük, és ezzel biztosítottuk pénzintézetünk kiemelkedő fejlődését a régióban.

Az elmúlt időszakban jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre, melyek eredményeként fiókjaink szolgáltatási köre, külleme, informatikai felszereltsége a mai kor elvárásainak megfelelően átalakult. A kilencvenes évek második felében felgyorsult növekedésünk és a belső átalakulásunkban is megjelenő, új üzletfilozófiánk tükröződik abban is, hogy a takarékszövetkezet 2000. évtől "TAKARÉK" Szövetkezeti Hitelintézet néven folytatja tevékenységét.

A "TAKARÉK" stratégiája az alkalmazkodás a versenyben, az üzletszerűség és a partnerség az ügyfélkapcsolataiban és a pénzpiaci eszköztár bővülésének követése a szolgáltatásaiban.

Fontos szerepet vállalunk a lakosság és a (kis)vállalkozók finanszírozásában, bővülő pénzügyi igényeik mind szélesebb körben történő kiszolgálásában. Az utóbbi években forrásaink és eszközeink dinamikusan növekednek, és terveink alapján joggal számolunk további emelkedésükkel. Legfontosabb feladatunknak a változó piaci körülményekhez és ügyfeleink igényeihez való maximális alkalmazkodást tartjuk. Ennek sikeres végrehajtása lehet értékeink megőrzésének és jövőbeni fejlődésünknek alapja. Ezen törekvésünk helyességét támasztják alá az elmúlt évek gazdasági eredményei, illetve a jelenlegi piaci pozíciónk. Céljainkat fiókhálózatunk ütemes bővítésével, szolgáltatásaink színvonalának további emelésével és munkatársaink szakmai felkészültségének folyamatos biztosításával kívánjuk elérni.

Őszintén bízunk abban, hogy Ön - amikor felkeres bennünket - nálunk
társra talál
pénzügyi problémáinak megoldásában.